2008. április 16., szerda

Újabb közös játék Kittivel

Tegnap megint együtt játszottak Kittikével :)))

És Kristóf már sokat hintázik négykézláb, valahogy így:

2008. április 14., hétfő

Wellness hétvége után

Ezen a hétvégén Cegléden jártunk hármasban Kristóffal egy wellness-szállodában. Kicsit izgultam, hogy tényleg pihenés lesz-e, de végülis az lett :)))

Az odaút kicsit hosszabb lett, mint vártuk, hiába indultunk délben, mert mégiscsak péntek volt, és így egy órába telt, mire kiértünk Budapestről. Persze nagyon meleg volt és jó lett volna a légkondi az autóban. Kint még alig volt 22-24 fok, viszont az autó egy jó meleg katlannak tűnt. Szegény Kristóf háta mindig megizzadt az ülésében, és a dugóban állva szellőztetéssel sem lehet orvosolni a meleget. Legfeljebb jó sok kipufogógázt engedhettünk volna be...
A megérkezésünk és a hami után rögtön kipróbáltuk a medencét. Kristófnak nagyon tetszett a víz, jól el is fáradt tőle. Aznap a félórás délutáni alvás helyett egy órát aludt, és annyira éhes volt, hogy uzsonnára betermelt egy üveg főzeléket és utána egy üveg gyümölcsöt.

Egyszer beadtuk a játszóházba is, mert nagyon kevés gyerek volt, így csak vele tudtak foglalkozni, így volt félóránk, amíg kettesben fürödhettünk, szaunázhattunk kicsit.
Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat. Az egyetlen fárasztó dolog az volt, hogy folyton karban cipeltük ide-oda a szállodán belül Kristófot. Az etetés mindig az étteremben zajlott (kivéve a szoptatást :))), ami a következőképpen zajlott: amikor odaértünk, rögtön a pincér kezébe nyomtunk egy bébiételes üveget, hogy melegítsék meg nekünk. Sokszor már itt elakadtak, mert állítólag erős mikrójuk volt, és hol hidegen hol túl forrón hozták vissza. Állítólag mindig fél percre rakták be. Rejtélyes :))). Aztán jól felöltöztettük Kristófot az evéshez, partedli és sok-sok textilpelenka segítségével, egyszer még etetőszéket is takarítottunk előtte. Az etetés könnyen ment, mert jól elnézelődött közben, és szinte észrevétlenül nyelte a sok hamit. Viszont amikor már mi ettünk volna, akkor unatkozott. Úgy gondolta, túl unalmas lehet nekünk csak úgy kanalazni, ezért folyton ledobott egy-egy játékot az etetőszékből, hogy néha mozogjunk is kicsit evés közben. De azért sikerült mindig eleget ennünk.
Még mindig nagyon gyorsan fejlődik, már megint sok újdonsággal lepett meg minket: pl. négykézlábra áll és ringatja magát előre-hátra, aztán megunja és inkább kúszva megy a kiszemelt dologhoz. És a kúszása!!! Az nagyon édi :))) Próbáltuk lekamerázni, de nem adja vissza elég élethűen.

A másik új, édi dolog pedig ahogy sikongat. Bár az apukája nem nagyon örül neki, mert szerinte ez kislányos, de szerintem nagyon aranyos, ahogy így próbálgatja a hangját.



2008. április 4., péntek

Újra én írok :))) (Kata)

Mostanában ritkábban tudok írni Kristófról, nem mintha nem lenne mit, hanem mert harmadik hete dolgozom. Persze csak itthonról és 4 órában. Viszont így már kevés időm jut ilyesmikre... Pedig rengeteg édes kép van, és nagyon sok aranyos dolgot csinál a kis krumpli.

Már két foga is van. Ezt a képet azért töltöttem fel, mert nagyon kicsit látszik rajta az egyik foga, de így már nem látom. Azért remélem elhiszitek :))) Egyébként nagyon éles a foga, van egy műanyag csőrös pohara, azon rendesen látszik a foga nyoma :)))

Lejjebb engedtük a kiságyát és a járókáját. Persze még nem tud kiugrani belőle, de már kapaszkodott felfelé nagyon. Így inkább megelőztük a bajt.
Apa a járóka szerelése közben :

Ez a kép még a járóka leengedése előtt készült, így kapaszkodott a rácsokba. Mindig egyre feljebb és feljebb, és a végén már a rács tetején volt a keze.

Cinkos vigyor a Nagypapával:

Mióta nem csak szopizik, végre nem csak én etethetem :))) Persze azért nem mindig könnyű etetni. Néha egész cirkuszi műsort kell neki produkálnunk, hogy egyen. Szerintem azért, mert unatkozik.
Itt Emese próbálja etetni, egész ügyesen :))
Itt pedig a Nagymama:
Ez pedig a szokásos céklás kép, szerintem minden babáról készül ilyen:
És megint találkoztak Kittivel. Olyan aranyosak együtt, nem lehet megunni őket. Kitti néha nagyokat sikongat, amolyan kislányosan, de Kristóf annyira nincs ehhez a hanghoz szokva, hogy mindig megijed, és szép lassan lebiggyed a szája, elvörösödik, és kétségbeesett sírásba kezd, ha nem vigasztalja meg valaki azonnal :)))