2010. augusztus 28., szombat

Augusztus

Idén júliusban, augusztusban sajnos többször is betegek voltunk. Kéthetente összejött valami vírus Kristófnak, láz, torokgyulladás, hányás-hasmenés... egyre több gyógyszer van a házipatikánkban.
Persze valamivel le kellett foglalni a beteg Makit, de a sok tévénézés és autózás mellett igyekeztem mindig egy-két másféle, változatos elfoglaltságot keresni. A festés/rajzolás nagyon tetszik neki. Egyelőre két kézzel rajzol, de a bal kezével jobban és többször.


Aug. 20-i hosszú hétvégére elmentünk a Balatonhoz, Zamárdiba, megint a Robiékkal, mint a Kolpingban (Niki, Ádi, Bea, Robi). Kristófnak nagyon tetszett a Balaton, gyakran már korán 6-kor felébredt és azonnal a Balatonhoz akart menni. A vízbe persze nem volt könnyű bevinni, mert hidegnek találta a vizet, de a strandot nagyon élvezte.
A rendőrautós vizibiciklire vágyott leginkább, de én paráztam a vizibiciklitől, úgyhogy ennél közelebb nem kerültünk:
Az első napi nagy játékmustra, ki mit hozott:

Nagyon jó kis nyaralót sikerült bérelnünk, sok fa volt a kertben, így a legmelegebb, legnaposabb napszakokat a kertben tudtuk tölteni, árnyékban. A krokodil jó játék volt:
Mindenkit meg akart harapni :)))


Hétfőtől pedig már óvódás Kristóf. Nem volt nagy törés a bölcsiről ovira váltás hiszen már két hónapja heti egyszer mindig átlátogattak a kis bölcsisek az oviba. Például a tánctáborba is átlátogattak:
Kristóf inkább a csúszdáról figyelt: