2007. november 18., vasárnap

2 hónap

Már elmúlt két hónapos Kristóf!

Végigalussza az éjszakákat, és megtanult egyedül elaludni, nem kell altatni. Csak éneklünk neki egy dalt - "A part alatt"-ot - és utána letesszük és alszik.

Voltunk doki néninél is, a hivatalos súlya 5500 gramm és a hossza pedig 60 cm. És kapott egy szurit is, de nagyon jól viselte, csak akkor sírt egy kicsit, amikor megszúrták, és se előtte se utána nem sírt.

És ilyen szépen tud mosolyogni:




A dédszülők:
Újabb látogatók:



2007. november 7., szerda

Már sokat mosolygunk és kacagunk :)))

Megint sokat változott Kristóf. A legfőbb változás, hogy már rengeteget mosolyog ránk, illetve bárkire, aki rámosolyog, annak visszamosolyog. Jó érzés végre valami visszajelzés kapni a síráson kivül. Sikerült pár képet készítenem, de nem lettek tökéletesek. Ha mosolyogni látjuk, valahogy nem az az első gondolatunk, hogy szaladjunk a fényképező után, hanem csak gyönyörködünk benne :))) És már csiklandós is. A nyakán és a hóna alatt, ha csikizzük, akkor már kacagni is szokott néha, nagyon édi.

Két hete állandóan végig alussza az éjszakát, sőt reggel fél8-8 körül szokott először felébredni, pedig 9-fél10-kor már alszik. Nagyon ügyes fiú, büszkék vagyunk rá. Szívesen bevállalnék akár még három babát is mellé, ha biztosan tudnám, hogy mindegyik olyan lesz, mint ő :))) Persze mivel erre nem adnak garanciát, egyelőre maradunk hármasban