2008. május 1., csütörtök

Játszótéren

Elkezdtünk a séták közben játszótérre is járni Krumplival. Persze nem homokvárat építeni, csak hintázni és egy "kis" segítséggel csúszdázni szoktunk.
Ja, és a nagyobb gyerkőcöket is szeretjük nézni :)))
A hintázás ilyen bébihintában történik... ... de amikor már én is elfáradok, akkor a nagy hintába ülünk és együtt hintázunk. Sokkal kényelmesebb, mint a másik hinta :)))

A kis Krumpli már nagyon-nagyon sokat kúszik-mászik. Az egész lakást bejárja, általában egy golyót vagy labdát kergetve, illetve mostanában már a golyót is viszi magával.
Így gyakran bekerül az asztal alá...


... és néha be is szorul :))))

Már ülni is tud rövid ideig, de szerintem annyira nincs oda érte, mert így nem tud annyira mozogni, mintha kúszhatna. Amikor ül, előbb-utóbb biztos, hogy hasra vágja magát, hogy elmásszon egy másik játékért.



Az evés nagyon jól megy, bár még mindig nem egyedül :))) Tudom ez még nagyon messze van :))) Azért az evés végén mindig odaadom neki a kanalat, hogy gyakorolhasson egy kicsit. Már sok mindent eszik: sütőtök, krumpli, cékla, répa, brokkoli, csirkehús, cukkini, saláta, spenót és persze gyümölcsök. Sőt ma már babajoghurtot is evett :))

Mivel én sok zöld almát eszem, mindig kér belőle. Jó sokat lerágcsál a két kis fogával, amit aztán nem nyel le, hanem szanaszét kiköpdösi öt perccel később a lakásban.
Hihetetlen, hogy tud nézni minket, ha eszünk. És ha nem kap valamit az asztalról, akkor egyre ingerültebben jelzi, hogy ő is ott van és közben tátog és nagyokat nyel :)))

A hintázás:

És az antenna-kábel, amit Apának sürgősen rögzítenie kell a parketta-szegélyhez, mert nem éppen játéknak való:

Nincsenek megjegyzések: