2008. november 11., kedd

Vírus

Az elmúlt néhány nap rendkívüli eseményének okozója egy hányás-hasmenést okozó vírus volt. Mindenki elkapta a környezetünkben. Kristóf kezdte péntek reggel és szombatra már mi is és a kisbarátaink és azok szülei is lebetegedtek. Szerencsére gyorsan felépültünk mindannyian, és már lábadozva is játszhattak együtt a gyerekek, mondván már úgysem fertőzik meg egymást jobban.

Próbáltam szelektálni fényképek között, de nem mindig tudtam eldönteni, hogy melyik a legaranyosabb, blogra való kép, ezért inkább többet tettem fel, hogy hűen visszatükrözze, milyen viccesen küzd Kristóf a nála picit nagyobb macival:


Nagyon sokat játszik ezzel a kapuval, folyton felfedez rajta valami újdonságot. Rengeteg minden van rajta, és minden mozdulatra zenél vagy mond valamit - sajnos németül.
És végre, amire vártam. Kristóf segít a házimunkában - bár itt éppen a szőnyegbe nyomja a szöszöket, de a szándék a lényeg:
A locsolásban is próbálna segíteni, de egyelőre még nem engedtük:
Ezért inkább elkezdett felmászni a korlátra - na jó, nem mászik fel, nem kell megijedni. Mindig csak az aljára áll, és hátra lógatja a fejét. Nagyon szeret így nyújtozni.
Ha már nem locsolhat, akkor legalább felmossa a teraszt:
És még pár videót szeretnék feltölteni, ha sikerül, de már csak holnap próbálkozom.

Nincsenek megjegyzések: