2009. július 30., csütörtök

Hőségben

A bárányhímlő megjelenése óta kicsit hajszásan és nagyon melegen teltek a napjaink. Két hétig tartott a bárányhímlő és három-négy napig nagyon megterhelő volt a Pici fiúnak és nekem is. Napi háromszor zuhanyoztunk, a végén már kezet mosni sem akart a fürdőszobába jönni, annyira nem szerette a zuhanyzást. Nekem pedig nagyon hiányzott a társaság, és ha néha le is mentünk sétálni, akkor is csak árnyékban mehettünk és menekülni kellett a többi gyerkőc elől. Közben a Balázst is megműtötték lágyéksérvvel, szóval egy hétig ő is csak feküdt itthon, nem tudott segíteni. De azóta a Balu is rendbejött, Kristóf is meggyógyult és újra jár bölcsibe, ami óriási megváltás volt.
És még egy hír: visszamegyek dolgozni szeptember közepétől, így Kristóf augusztus közepétől teljes jogú bölcsis lesz. Kiváncsi leszek rá, hogy fogja bírni, ezért hagytam egy hónap próbaidő - beszoknia már úgysem kell - és nekem is lesz egy hónapom, hogy itthon elrendezgessem a lakást.

Ez volt a legsúlyosabb nap a pöttyök számát és színét tekintve:
Apa műtét után kisvakondot néz Kristóffal. Ez ugyanis number 1 mese lett, annyit néztük a betegség alatt, ezért kénytelen voltam szabályokat bevezetni a napi mese mennyiséget illetően. Főleg, mert Kristóf megtanulta kinyitni a tévészekrényt és bekapcsolni a dvd-lejátszót. Sőt, még a lemezeket is profin cserélgeti. Mostanra pedig már előre mondja vagy mutatja, hogy mi fog történni a mesében.
Apa csavarhúzója a legjobb játék. Ébredés után sokszor még vagy félórát heverészik Kristóf a kiságyban, ilyenkor néha a csavarhúzót is kéri - rámutat a csavarokra és azt mondja "apaja" - Apáé.

Egy újabb Atlanta Braves-es kép, immár a teljes létszámmal:
Szájharmónikával:

Kristóf meséltet magának :))

Itt pedig egyedül olvasgat:

Nincsenek megjegyzések: