2012. szeptember 16., vasárnap

Kristóf 5 éves

Kristóf 5 éves lett :))

Nagyon vártuk már a születésnapját, már több mint egy hónappal ezelőtt lefoglaltuk a játszóházban azt a napot, amikor a barátaival fog ünnepelni, lebeszéltük a családi ünneplés napját is és többször is voltunk játékboltban, hogy tudjuk milyen ajándékokra is vágyik. Ez utóbbi volt a legnehezebb feladat, mert igazából mindent szeretne, de semmire nincs szüksége. Pár matricával hatalmas boldogságot lehet neki szerezni, viszont a maga által választott transformerses autópályával jó ha kétszer játszott egy hónap alatt...

3D-s szemüvegben - csak fordítva igazán hatásos:
 A kis családunk:

 Beki most lesz 3 hónapos. Nagyon sokat változik napról-napra, hétről-hétre. És most valahogy gyorsabban telik az idő, mint annak idején Kristóffal. Már nagyon figyel ránk, sokat mosolyog, kacag - egyre többet van ébren - szerencsére csak nappal, az éjszakát kb. 2 hónapos kora óta átalussza teljesen.

Kristóffal már újra egy szobában vannak, ami egyáltalán nem problémás, csak nappal okoz néha bosszúságot Kristófnak, ha nem mehet játszani a szobájába, de a nappali alvások egyre rövidülnek, szóval hamar megoldódik ez a konfliktus.




 Kristóf szülinapján a legfiatalabb és a legidősebb alszik az ebéd után:
 Simontornyai Mamával:
 A szülinapi ajándék megismerése Nettivel és Szofival:
 Mint egy mini hippi :)
 Csajok:
Mamával:

Nincsenek megjegyzések: