2009. december 19., szombat

Mikulás és karácsonyra készülés :)

Régen írtunk a blogra... három hónapja megint dolgozom, és nem sok kedvem volt a maradék időmben bekapcsolni a számítógépet és fénykép is kevés készült. De igyekszem bepótolni a lemaradást és a karácsonyról is majd időben beszámolunk.

Kristóf nagy, bölcsis fiú lett. Szeret oda járni - persze kénytelen is :) sokat okosodott és a közösség is szemmel láthatóan jót tett neki - már nem tiltakozik a gyerek vendégek ellen, és még a játékaiból is ad a kispajtásainak.
Sajnos három hónap alatt kétszer is volt beteg, de erre számítottunk is.
Egyre több szót mond, és kezdi összerakni is őket, de még messze nem beszél úgy, ahogy a kortársai. Talán túlzottan értjük a jelbeszédét. Miután egy-egy napra a nagyinál hagyjuk, mindig új szavakkal bővül a szókincse, mikor visszakapjuk.
Kedvenc játéka az autókázás - szinte állandó nap autókat tologat ide-oda az asztalon és sokszor nekünk is be kell szállnunk a tologatásba...

Itt a bölcsiben várjuk a Mikulást:


Itt Kristóf kipróbálta a fogfehérítőmet :)) Persze fehérítő nélkül, csak a gumi sínt:

A megunhatatlan krumpli bábus játék alkatrészeivel:
Kristóf sokat van a szobájában. Gyakran elvonul és az ajtót mindig magára zárja, általában minket is beráncigál, és vagy olvasnunk kell neki, vagy mellé kell feküdni a földre:
Apa psp-jével:

Szegény pici fiúnak akkora forgói vannak a fején, hogy a haja folyamatosan így néz ki:
De most már voltunk fodrásznál és rövidebb lett a haja - még nem dokumentáltuk :)


Kedvenc mese nézése közben: (Verdák)


Emese hozott két adag PEZ-cukrot, amitől ilyen szép színű lett Kristóf nyelve.

Nincsenek megjegyzések: